PÄIHDEHOITO

Laitoskuntoutusta vastaavaa hoitoa – perustana 12 askeleen ohjelma

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikan intensiivinen avohoito on laitoshoitoa vastaavaa kuntoutusta. Erona laitoshoitoon on se, että käyt hoidossa kotoa käsin, jos se vain on hoidon aikaisen raittiina pysymisen kannalta mahdollista. Hoidosta vastaa kokenut ja osaava sosiaali- ja terveysalan moniammatillinen työryhmä.

Hoidon kesto ja sisältö

Intensiivisen avohoidon hoitojakso Myllyhoitoklinikalla kestää kaiken kaikkiaan 1-3 kuukautta. Kesto ja sisältö vaihtelevat tarpeittesi mukaan. Hoidon työote on Myllyhoito, keskeisiä elementtejä ovat 12 askeleen ohjelma, yksilö- ja ryhmäterapiat ja vertaistuki.

Arviointijakso

Hoito alkaa arviointiviikolla. Arviointiviikon aikana selvitetään elämäntilanteesi, mietitään hoitokokonaisuuden sisältöä ja laaditaan yksilöllinen suunnitelma. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma ohjaa kokonaisvaltaista kuntoutumista.

Hoitojakso

Hoitojakson aikana autetaan tunnistamaan oma tilanne, opetetaan uusia stressinhallintataitoja, sekä annetaan tarvittavia välineitä toipumiseen hoidon jälkeen. Hoidon keskiössä ovat 12 askeleen ohjelma ja vertaistuki. Hoito sisältää yksilö- ja ryhmäterapiaa, luentoja, stressinhallintataitojen vahvistamista, monipuolista liikuntaa sekä vertaisryhmätoimintaa.

Hoitosuunnitelmaa päivitetään yksilöllisten tarpeiden mukaan, ja hoidon päättyessä laaditaan hoitoyhteenveto.

Hoidon hinta

Hinta: 115€/päivä

Huom: Hoidon hintaan kuuluu vuoden mittainen maksuton jatkohoito kerran viikossa kokoontuvassa jatkoryhmässä.

Myllyhoitoklinikka, myllyhoito, avohoito

Lähetä meille viesti

3 + 8 =

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka

Hämeenkatu 9 Lh 32c
15110 LAHTI
puh. 044 353 3490

ph.klinikka(at)myllyhoito.fi

× Kuinka voimme auttaa?