INTENSIIVINEN AVOHOITO

 

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikan intensiivinen avohoito on laitoshoitoa vastaavaa päihdekuntoutusta sillä erolla, että voit käydä hoidossa kotoa käsin, jos se on hoidon aikaisen raittiina pysymisen kannalta mahdollista. Hoidosta vastaa kokenut ja osaava sosiaali- ja terveysalan moniammatillinen työryhmä.

 

Hoidon kesto ja sisältö

 

Hoidon kesto ja sisältö vaihtelevat tarpeittesi mukaan. Hoidon keskeisiä elementtejä ovat 12 askeleen ohjelman hyödyntäminen, yksilö- ja ryhmäterapiat sekä vertaistuki.

 

Arviointijakso

Hoito klinikalla alkaa arviointiviikolla. Arviointiviikon aikana selvitetään elämäntilanteesi, mietitään hoitokokonaisuuden sisältöä ja laaditaan yksilöity suunnitelma. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma ohjaa kokonaisvaltaista kuntoutumista.

 

Hoitojakso

Hoito kestää kaikkiaan 1-3 kuukautta, ja sen aikana autetaan tunnistamaan oma tilanne, opetetaan uusia stressinhallintataitoja sekä annetaan tarvittavia välineitä toipumiseen hoidon jälkeen.

Hoidon keskiössä ovat 12 askeleen ohjelman hyödyntäminen ja vertaistuki. Hoito sisältää yksilö- ja ryhmäterapiaa, luentoja, stressinhallintataitojen vahvistamista, monipuolista liikuntaa sekä vertaisryhmätoimintaa.

Hoitosuunnitelmaa päivitetään yksilöllisten tarpeiden mukaan ja hoidon päättyessä laaditaan hoitoyhteenveto.

Asumisyksikkö

Hoidon aikana asiakkaalla on mahdollisuus tuettuun asumiseen Myllyhoitoklinikan asumisyksikössä. Tuetun asumisen tavoitteena on parantaa asiakkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä arkielämän tilanteissa.

 

Hoidon hinta

Hinta: 115€/päivä ja asumisen kanssa täysihoidolla 160€/päivä.

Huom: Hoidon hintaan kuuluu vuoden mittainen maksuton jatkohoito kerran viikossa kokoontuvassa jatkoryhmässä.

 

Lähetä meille viesti

15 + 10 =

Päijät-Hämeen Myllyhoitolinikka

Hämeenkatu 9 A 22
15110 LAHTI
puh. 044 353 3490
ph.klinikka(at)myllyhoito.fi