PÄIHDEHOITO

Laitoskuntoutusta vastaavaa hoitoa – perustana 12 askeleen ohjelma

 

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikan intensiivinen avohoito on laitoshoitoa vastaavaa kuntoutusta. Erona laitoshoitoon on se, että käyt hoidossa kotoa käsin, jos se vain on hoidon aikaisen raittiina pysymisen kannalta mahdollista. Hoidosta vastaa kokenut ja osaava sosiaali- ja terveysalan moniammatillinen työryhmä. 

 

Hoidon kesto ja sisältö

Intensiivisen avohoidon hoitojakso Myllyhoitoklinikalla kestää kaiken kaikkiaan 1-3 kuukautta. Kesto ja sisältö vaihtelevat tarpeittesi mukaan. Hoidon työote on Myllyhoito, keskeisiä elementtejä ovat 12 askeleen ohjelma, yksilö- ja ryhmäterapiat, vertaistuki ja Nada-korva-akupunktio.

Arviointijakso

Hoito alkaa arviointiviikolla. Arviointiviikon aikana selvitetään elämäntilanteesi, mietitään hoitokokonaisuuden sisältöä ja laaditaan yksilöllinen suunnitelma. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma ohjaa kokonaisvaltaista kuntoutumista.

Hoitojakso

Hoitojakson aikana autetaan tunnistamaan oma tilanne, opetetaan uusia stressinhallintataitoja, sekä annetaan tarvittavia välineitä toipumiseen hoidon jälkeen. Hoidon keskiössä ovat 12 askeleen ohjelma ja vertaistuki. Hoito sisältää yksilö- ja ryhmäterapiaa, luentoja, stressinhallintataitojen vahvistamista, monipuolista liikuntaa sekä vertaisryhmätoimintaa.

Hoitosuunnitelmaa päivitetään yksilöllisten tarpeiden mukaan, ja hoidon päättyessä laaditaan hoitoyhteenveto.

 

Myllyhoitoklinikka, myllyhoito, avohoito

Myllyhoitoklinikan asumisyksikkö

Hoidon aikana asiakkaalla on mahdollisuus tuettuun asumiseen Myllyhoitoklinikan asumisyksikössä Lahden keskustassa. Tuetun asumisen tavoitteena on parantaa asiakkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä arkielämän tilanteissa.

 

Hoidon hinta

Hinta: 115€/päivä ja asumisen kanssa täysihoidolla 160€/päivä.

Huom: Hoidon hintaan kuuluu vuoden mittainen maksuton jatkohoito kerran viikossa kokoontuvassa jatkoryhmässä.

 

Tuettu asuminen, Myllyhoitoklinikka

Lähetä meille viesti

11 + 7 =

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka

Hämeenkatu 9 Lh 32c
15110 LAHTI
puh. 044 353 3490

ph.klinikka(at)myllyhoito.fi

× Kuinka voimme auttaa?