Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikalla toteutettava Myllyhoito on Suomen ensimmäinen Minnesota- mallia toteuttava hoitomuoto.

Lahdessa on tehty korkealaatuista Minnesota– mallin hoitotyötä jo vuodesta 2009 alkaen. Myllyhoito tarjoaa parhaan mahdollisen hoidon koulutetun, ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökunnan toimesta. Toiminnan laadun ja Minnesota-mallin toimivuuden puolesta puhuvat lukuisat tyytyväiset Myllyhoidon käyneet asiakkaat. Asiakkaat, jotka ovat saaneet elämänsä takaisin ja joista useilla on jo vuosien raittius.

Myllyhoitoklinikka ottaa palvelutarjonnassaan huomioon myös erilaiset hoitoa tarvitsevat asiakkaat. Esimerkiksi sellaiset, jotka työtilanteensa takia eivät voi sitoutua intensiiviseen avohoitoon päivällä.

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka on muuttanut!

Olemme nykyään sisäpihalla, katutasossa osoitteessa Hämeenkatu 9 liikehuoneisto 32.

 

 

Tulevia tapahtumia

LÄHEISILTA tiistaina 1.12.2020 kello 17-18.30. Vieraana toipuva henkilö kertomassa tarinaansa, aikaa myös vapaalle keskustelulle sekä kysymyksille. Ilmoittautumiset 27.11. mennessä tekstiviestillä numeroon 044 3533490. Lämpimästi tervetuloa!

           

 

 

Myllyhoidon kustantamaa kirjallisuutta

Rakkaasta raitis – ”Tärkeä kirja jokaiselle perheelle, jossa on alkoholiongelma”. -Claudia Black, Ph.D.

Valinnan teoria – Valinnan teoriassa lääketieteen tohtori William Glasser tarjoaa lukijoille uudenlaisen ja tehokkaamman tavan tulla toimeen elämäämme kuuluvien ihmisten kanssa.

Viinin viemää – Tarjoaa vankan tietopaketin naisen juomisesta ja runsaan alkoholinkäytön yksilöllisistä ja yhteisöllisistä seurauksista.

Hinta 10€ kappale + postikulu  Tilaukset osoitteesta:  ph.klinikka(at)myllyhoito.fi

 

 

 

Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikka

Hämeenkatu 9 Lh 32c
15110 LAHTI
puh. 044 353 3490

ph.klinikka(at)myllyhoito.fi

Lähetä meille viesti

5 + 1 =

KOKEMUKSIA PÄIJÄT-HÄMEEN MYLLYHOITOKLINIKALTA:

”Olin kahden kuukauden hoitojaksolla Päijät-Hämeen Myllyhoitoklinikalla. Sain valtavasti tietoa riippuvuudesta ja sen vaikutuksista itseeni sekä perheeseeni. Erityisesti läheisluento avasi silmiäni. Myös läheiseni saivat apua ja löysivät ryhmät. Hoidon jälkeen olen sitoutunut hoitamaan itseäni vertaistukiryhmissä.” – Jussi, 41v

”Olin juonut ja käyttänyt huumeita lähes yhtäjaksoisesti yli 10 vuotta. Olin menettänyt perheeni, työni, sekä ihmisarvoni. Kaksi lastani otettiin huostaan. Ajattelin, että tästä ei voi enää nousta. Sosiaalityöntekijäni suositteli tutustumista klinikkaan ja pitkin hampain suostuin. Tutustumiskäynnillä hoidossa oleva asiakas kertoi omaa stooriaan ja hoidon sisällöstä. Jotakin murtui sisälläni ja päätin lähteä hoitoon. Se on ollut tähänastisen elämäni toistaiseksi paras ratkaisu. Olin hoidossa kolme kuukautta, ja nyt olen ollut yhtäjaksoisesti raittiina jo yli kaksi vuotta. Olen saanut takaisin yhteyden perheeseeni ja läheisiini ja  palannut työelämään, tapaan lapsiani säännöllisesti. Helppoa tämä ei ole ollut ja monia ”vääntöjä” on saanut käydä läpi. Mutta raittiina. Onneksi klinikalla painotettiin jatkuvan itsehoidon merkitystä!” – Katri, 36v

”Laheistapaamisessa ymmärsin viimein, että kyse on sairaudesta, eikä esimerkiksi luonteen heikkoudesta. Ymmärsin myös, että tarvitsen itse apua! Klinikan kuukausittaisissa läheisilloissa saan tukea vertaisilta, usein ilon ja surun kyyneleet sekoittuvat. Lisäksi olen sitoutunut läheisille tarkoittuun vertaistukitoimintaan.” – Seija 56v

["error","The access token could not be decrypted"]
8 months ago
Webropolilla luotu kysely

Kysely läheisille ❤️ Kyseessä on päivä, jolloin muistetaan läheisiä, joiden elämään toisen riippuvuus vaikuttaa.

8 months ago
Ajankohtaista koronaviruksesta - Infektiotaudit ja rokotukset - THL

Tietoa, toimintaohjeita ja materiaaleja koronaviruksesta ja siihen varautumisesta.

8 months ago

Vallitsevan tilanteen vuoksi joudunme pitämään klinikan ovet kiinni muilta kuin hoidossa olevilta potilailta, jotta saamme suojattua heitä ja henkilökuntaa. Vierailut klinikalla on siis ... See more

8 months ago
THL vetoaa: Sairasta lievät oireet kotona ja jätä hoitopaikat vakavasti sairaille

Ulkoministeriö puolestaan pyytää, ettei matkojen perumisasioissa soiteltaisi sille.

8 months ago
New study shows how effective Alcoholics Anonymous really is

AA toimii!

The Cochrane study not only found Alcoholics Anonymous works better than other therapies, but it could also save $10 billion a year in health care.

9 months ago
Myllyhoitoyhdistys ry

Tänä keväänä haluamme muistaa läheisiä! ? Julistamme vuosittaisen Läheisten päivän juhlittavaksi 5. toukokuuta. Kyseessä on päivä, jolloin muistetaan läheisiä, joiden elämään toisen ... See more

9 months ago
”Ette te menetä mua”, Annu, 18, lupasi huolestuneelle äidilleen – vähän myöhemmin hän löytyi kuolleena sängystään

Nuorten huumekuolemat ovat lisääntyneet hälyttävästi. Annun, 18, kaksoiselämä paljastui Jaana-äidille koko kauheudessaan vasta liian myöhään.

10 months ago
Juha

Täyttä asiaa Juhalta ja Matilta!?

22.1.
"Seireenin kutsu"
Vieraana: Työnohjaaja, kouluttaja, riippuvuusasiantuntija ?Matti Nokela?

www.juhalantz.com

« 2 of 6 »

Viranomaisen hyväksymä, rekisteriin merkitty yksityinen sosiaalipalvelu

× Kuinka voimme auttaa?